Ochrana soukromí na eshopu Xxl Stavebniny. K analýze návštěvnosti webu využíváme soubory cookie. Využíváním tohoto webu s jejich používáním souhlasíte.



Zákaznická podpora - 604 544 554 - 606 979 979


Úvod » PROSVĚTLOVACÍ DESKY » PLASTOVÉ KRYTINY PALRAM » TRAPÉZOVÉ DESKY PALRAM SUNTUF » PALRAM - PROSVĚTLOVACÍ STŘEŠNÍ KRYTINY


        

PALRAM - PROSVĚTLOVACÍ STŘEŠNÍ KRYTINY

Skladem

 

Polykarbonátové prosvětlovací trapézové střešní desky s krupičkovou strukturou spodní strany - střešní profilované krytiny z odolného polykarbonátu - zastřešení přístřešků, pergol, teras, garáží a zimních zahrad - UV ochrana na horní a spodní straně desek

Dostupnost: VYBERTE VARIANTU PRODUKTU
Číslo produktu: 289000
Výrobce: PALRAM
Záruka: 10 let
Tloušťka střešní desky: 0,8 mm
Profil trapézové desky: 76 x 18 mm
Rozměr trapézové desky: 2,0 x 1,06 m, 2,5 x 1,06 m, 3,0 x 1,06 m, 4,0 x 1,06 m, 5,0 x 1,06 m, 6,0 x 1,06 m

Varianty tohoto produktu

Polykarbonátové prosvětlovací trapézové a vlnité střešní desky Palram Suntuf a Palram Wbh Strong. Střešní profilované krytiny Palram ve tvaru trapéz a vlna vyrobené z vysoce odolného polykarbonátu. Prosvětlovací polykarbonátové profilované krytiny Palram jsou extrémně robustní polykarbonáty s oboustranným UV filtrem, který chrání materiál desek proti škodlivému vlivu slunečního záření. Polykarbonátové prosvětlovací materiály Palram vhodné pro zastřešení přístřešků, pergol, teras, balkónů, lodžií, bazénů, garáží, sportovišť, zimních zahrad, zahradních skleníků a zahradních staveb. Oboustranná UV ochrana na spodní a horní straně polykarbonátových tabulí. Návod na montáž a pokládku polykarbonátových krytin ke stažení PDF u každého produktu.

Prosvětlovací polykarbonátové trapézové střešní desky Palram Suntuf s krupičkovou strukturou spodní strany. Střešní profilované krytiny Palram ve tvaru trapéz z odolného polykarbonátu. UV ochrana na horní a spodní straně desek. Prosvětlovací polykarbonátové profilované trapézové tabule Suntuf Palram 2UV se strukturovanou krupičkou jsou neskutečně odolné mechanickému poškození a teplotním rozdílům. Extrémně odolné trapézové polykarbonáty s oboustranným UV filtrem vyrobené z vysoce odolného polykarbonátu. Profilované plastové tabule vhodné na zastřešení přístřešků, pergol, teras, balkónů, garáží, stání pro vozy, zahradních staveb a zimních zahrad. Oboustranná UV ochrana na horní a spodní straně trapézových desek. Návod na montáž a pokládku trapézového polykarbonátu ke stažení PDF u každého produktu. Prodloužená záruka 10 let na nerozbitnost krupobitím.

Polykarbonátové vlnité prosvětlovací krytiny Palram Wbh Strong s oboustrannou UV ochranou a mimořádnou tloušťkou 2,8 mm. Silné polykarbonátové vlnovky Palram Wbh Strong s diamantovou pyramidovou strukturou ve tvaru včelích pláství. Vysoce odolné profilované vlnité tabule Palram Wbh Strong vyrobené z profilovaného polykarbonátu. Polykarbonát je nejkvalitnější plastový materiál pro prosvětlovací polykarbonátové střešní krytiny. Střešní polykarbonátové vlnovky Palram Wbh Strong vykazují největší mechanickou odolnost než standardní prosvětlovací polykarbonátové krytiny. Prosvětlovací polykarbonátové vlnité střešní desky Palram Wbh Strong jsou určené pro zastřešování pergol, přístřešků, teras, lodžií, balkónů, altánů, bazénů, garáží, sportovišť, průmyslových staveb, zemědělských budov, zimních zahrad, zahradních skleníků a zahradních staveb. Prosvětlovací polykarbonátové tabule Palram Wbh Strong je možné využít k pokrytí téměř jakéhokoli typu venkovní struktury. Vlnité krytiny Palram Wbh Strong vyráběny z polykarbonátu, tedy ze stejných materiálů jako komůrkové dutinkové desky. Montážní postup vlnitého polykarbonátu Palram Wbh Strong ke stažení PDF u každého produktu. Prodloužená záruka Palram 20 let.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

OTA4YjAzN2