Ochrana soukromí na eshopu Xxl Stavebniny. K analýze návštěvnosti webu využíváme soubory cookie. Využíváním tohoto webu s jejich používáním souhlasíte.



Zákaznická podpora - 604 544 554 - 606 979 979


Úvod » GUTTAGARDEN - ZATRAVŇOVACÍ TVÁRNICE


        

GUTTAGARDEN - ZATRAVŇOVACÍ TVÁRNICE

Skladem

 

Originální zatravňovací tvárnice Guttagarden o rozměrech 50 x 50 x 6,2 cm určeny k zatravnění příjezdových cest, parkovacích ploch, chodníkům v zahradách - možnost pokládky přímo na povrch - spotřeba 4 ks/m2 - zatížení 170 t/m2

Dostupnost: VYBERTE VARIANTU PRODUKTU
Výrobce: GUTTA
Záruka: 10 let
Nosnost zatravňovací tvárnice: 170 t/m2
Rozměr zatravňovací tvárnice: 50 x 50 x 6,2 cm - 4 ks/m2

Varianty tohoto produktu

Originální zatravňovací tvárnice Guttagarden jsou určeny k zatravnění příjezdových cest, parkovacích ploch, chodníkům v zahradách - spotřeba 4 ks/m2 - zatížení 170 t/m2. Zatravňovací tvárnice Guttagarden Original jsou určeny k zatravnění parkovacích ploch, příjezdových cest ke garážím, chodníkům v zahradách a parcích, sportovních - výstavních a podobných ploch. Zatravňovací tvárnice jsou opatřeny na spodní straně fixačními hroty, po obvodu jsou zámky pro spojování s ostatními zatravňovacími dlaždicemi. Zatravňovací tvárnice Guttagarden Original je pojezdná osobními automobily (zatížení 170 tun/m2). Pouze zatravňovací tvárnice Guttagarden Original mají na lícní straně protiskluzové výčnělky. Neabsorbuje na rozdíl od betonových tvárnic vodu potřebnou pro růst trávy. Chrání proti nadměrnému vysychání trávníku, erozi svažitých ploch, proti krtkům. Použití zatravňovacích dlaždic Guttagarden - příjezdy ke garážím, travnaté plochy, dvorky, zpevnění svahů, zahradní cesty, golfová hřiště.

Pokládku zatravňovací dlažby Guttagarden provádějte na vyrovnávací vrstvu tak, že vždy začnete u nejnižšího místa a postupně směřujete k nejvyššímu. Pokud byste i přes dřívější vyrovnání povrchu přeci jen potřebovali nějakou část dorovnat, použijte hlinitý písek nebo vhodnou směs jemné drtě a písku. Jakmile celou zamýšlenou plochu pokryjete zatravňovací dlažbou, velmi pečlivě si zkontrolujte stabilitu jednotlivých tvárnic. Ty se totiž nesmí hýbat a ani prohýbat. Ignorování této skutečnosti může ve výjimečných případech při větším zatížení zapříčinit prasknutí tvárnic. Zatravňovací dlažbu lze vyplnit celou řadou materiálů. Chcete-li mít povrch zelený, pak použijte směs zeminy s vysokým podílem humusu, do které budou přidána travní semena. Prostor v tvárnicích však lze vyplnit i jemným štěrkem nebo jej můžete nechat prázdný - to v případě využití tvárnic jako dočasné komunikace na stavbě či například v průmyslových provozech.

Více NALEZNETE ZDE.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZjdmO