Ochrana soukromí na eshopu Xxl Stavebniny. K analýze návštěvnosti webu využíváme soubory cookie. Využíváním tohoto webu s jejich používáním souhlasíte.



Zákaznická podpora - 604 544 554 - 606 979 979


Úvod » GUTTA - VCHODOVÉ STŘÍŠKY GUTTAVORDACH


        

GUTTA - VCHODOVÉ STŘÍŠKY GUTTAVORDACH

Skladem

 

Vstupní a vchodové stříšky Guttavordach - stříšky vchodové v různých rozměrech a provedeních německé značky Gutta - vchodové stříšky nad vchodové dveře vyrobené z kvalitních materiálů - boční stěny - atraktivní vzhled - jednoduchá montáž - záruka 5 let

Dostupnost: VYBERTE VARIANTU PRODUKTU
Výrobce: GUTTA
Záruka: 5 let

Varianty tohoto produktu

Vchodové stříšky Guttavordach Gutta. Vysoký prémiový německý standard pro vstupní vchodové stříšky. Dveřní vchodové stříšky Guttavordach Prémium se používají pro zastřešení vchodů, teras, balkonů, lodžií, výloh obchodů a zastřešení bankomatů. Luxusní vchodové vstupní stříšky nad vchodové dveře Guttavordach jsou prémiové stříšky z ušlechtilých materiálů za dostupné ceny. Nabízíme varianty s bočnicemi, které chrání před větrem a deštěm. Široký výběr vchodových stříšek Guttavordach.

Vstupní stříšky Guttavordach Premium nabízí Gutta dveřní zastřešení nejvyšší kvality. Pokud toužíte po unikátním designu, věnujte pozornost našim dřevěným přístřeškům, jež svou elegancí a stylem esteticky pozvednou zevnějšek vašeho domu na vyšší úroveň. Pro ty nejnáročnější nabízíme také varianty s boční stěnou, která vás ochrání před větrem a zápraží například před nafoukaným sněhem či listím. Vchodové zastřešení z řady Prémium Guttavordach se spoléháme na kvalitní materiály i provedení německého výrobce, konstrukce z hliníku, nebo ušlechtilé oceli, zastřešení z akrylátového nebo bezpečnostního skla a v neposlední řadě na různé rozměrové varianty, snadnou instalaci a originální, elegantní design. Prodloužená záruka 5 let.

Více NALEZNETE ZDE.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

OGZmM